Maksimer samarbejdet i klassen

Google Jamboard i undervisningen

Skab en interaktiv undervisning, med den nye digitale 4K-touchskærm fra Google Jamboard.

Nu kan undervisere og studerende – med minimal træning – skabe et fælles læringsmiljø, hvor kreativiteten ingen grænser har. Google Jamboard kan endda anvendes til fjernundervisning, hvor studerende kan deltage og sende spørgsmål samt dele ideer – uanset hvor de er – via Jamboard app på Android og iOS-enheder.

Realisere ideer, når som helst, hvor som helst

Hvad et Google Jamboard kan gøre for din undervisning

Google Jamboard er designet til at hjælpe med at skabe samarbejdsfremmende undervisning for studerende – en undervisning der understøtter et moderne læringsmiljø, hvor gode ideer for alvor kan komme til live.

Fordi Google Jamboard har G Suite integration, kan du som underviser let begynde dine lektioner ved at hente forbyggede materialer ind, der er gemt i Google Drive; Docs, Sheets og Slides. På den måde fremmer du undervisningen med indhold der er effektivt og hurtigt tilgængelig. Du kan skitsere, tilføje skicky-notes, kopiere og trække web-indhold og billeder direkte ind fra internettet – som alt sammen gemmes automatisk i Google Drive og derfor let kan deles med andre.

Google Jamboard – dit interaktive whiteboard

Google Jamboard kommer i 3 farver (rød, blå, grå) og kan vægmonteres eller udstyres et rullestativ – der gør det let at flyttet boardet mellem lokaler.

Kom i gang med det samme

Få implementeret Indtjeknings skærmen på jeres arbejdsplads

Carsten Damgaard,
AV Konsulent