Videobar til store mødelokaler – perfekt lyd og billede altid!

Opgrader dit store mødelokale med en videobar der indrammer og opfanger alle mødedeltagere indenfor 8 meter. Videobaren opfanger lyden perfekt – uanset om der kun er et par mennesker i et mødelokalet, eller en stor gruppe på 10-12 mødedeltagere. Videobaren zoomer automatisk ind eller ud for at få alle med i billedet, og har 3 tilpassede forudindstillinger, der kan justeres til dit behov.

Videobaren VC01A – Føles næsten som at være i samme rum

Start dit videomøde med et klik

Kom godt i gang med dine onlinemøder med en smart alt-i-en video- og soundbar løsning, som kan tilsluttes til din enhed, uanset om det er et TV, en monitor skærm eller en projektor. Videobaren er designet for at muliggøre videomøder i alle mødelokaler – store som små – og skærmdeling fra dine og andres personlige enheder.

Videobaren er kompatibel med al førende videokonferencesoftware, hvilket gør at den passer perfekt til alle slags møder. Med 4K UHD-opløsning, et 120° synsfelt og automatisk indramning, leverer ePTZ-kameraet stabile billeder i høj kvalitet, der holder alle indenfor rammen. Den støjdæmpende mic-array opfanger stemmer inden for 8 meter og er parret med en kraftfuld 8-watt højttaler som giver en helt klar lyd.

4K UHD 120° SYNSFELT

EPTZ 5X DIGITAL ZOOM

AI-BASERET AUTO INDRAMNING

OMNI-DIRECTIONAL 6-MIC ARRAY

STØJDÆMPNING + AI-BASERET SPORING AF HØJTTALER

Sig farvel til video-mødeløsninger der kun dækker 4-5 meter,
og goddag til:

  • Den første videomøde-soundbar der dækker hele dit lokale..
  • Kabelfrie videomøder, der kun kræver et lille usb-c kabel.
  • Brugervenlige videomøder, som alle kan finde ud af.
  • En overskuelig pris der er 80% billigere af hvad tidligere løsninger i samme kvalitet koster!

Din engangs-investering i aldrig mere at blive frustreret over dårlig lyd og kvalitet på dine videomøder?

9.900 kr.

ex. moms & fragt

Og hov: det betyder at det én gang for alle, er slut med at spilde tid på udstyr, som forsinker og forstyrrer dit videomøde.

Få løsningen på den lette måde:

Løsningen leveres med separate komponenter, men med lidt tålmodighed kan du let få installeret og opsat løsning helt selv.

Få løsningen på den super lette måde:

Vil du gerne slippe for at skulle samle det selv, så kigger vi gerne forbi og sætter det hele op for dig. En installation koster 1000 kr. + kørsel.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os

Vi er til rådighed 24/7, året rundt, og vi har muligvis Danmarks hurtigste ekspeditionstid. Indenfor 24 timer har du som kunde et præcist, konkurrencedygtigt og velbeskrevet tilbud, der også indeholder et aftalegrundlag, så du nøjagtigt ved hvad vi leverer og hvordan.

  • Bestil et opkald

Eller ring til os med det samme på +45 61 79 60 60

Vi svarer indenfor 1-2 timer

Bestil et opkald