Effektiv måde at formidle dit budskab

Storskærme

Billeder i storformat er klart den bedste måde effektivt, at formidle dit budskab.

Løsningerne kan være skærm eller projektor baseret løsninger. Alt efter dit lokales størrelse, de ønskede funktioner og om det er til virksomheds- eller skole brug, anbefaler vi primært almindelige monitorer, touch skærme, loftmonterede projektorer eller interaktive projektorer.

Storskærme til:

Skoler og auditorier

Langt største delen af klasselokaler i Danmark er digitaliseret. Interaktive whiteboards, såsom SmartBoard vandt for alvor indpas i undervisningen for 6-7 år siden. De sidste par år er touchskærme kommet så langt ned i pris at de fleste vælger disse. Med en touchskærm har du helt de samme funktioner som du havde på et SmartBoard, men billedkvalitet, brugervenlighed og driftssikkerhed er langt større.

Vi har installeret 100vis af touchskærme rundt omkring i de danske folkeskoler. Kontakt os, og få et tilbud på fornyelse af dine klasselokaler.

Storskærme til:

Mødelokaler

Står du og mangler storskærme til mødelokaler eller trænger dit mødelokale til en brush-up? De fleste mødelokaler i Danmark er mere eller mindre identiske. Vi har udviklet en række komplette pakker, der passer perfekt til langt de fleste lokaler. Alt udstyret i pakkerne er fra de største og mest anerkendte producenter – dette garantere høj kvalitet og hurtigt/effektiv installation.

Vores AV-konsulenter sidder klar ved telefonen og kan hurtigt rådgive dig i den retning som dit lokale kræver. Er dit lokale/auditorium mere specielt, er vi sikre på at vores AV-system designer kan skræddersy en løsning, der passer præcis til det behov du måtte have for udstyr til professionel formidling af budskaber.

Udvalgte storskærme

Under ‘udvalgte storskærme’ finder du tilbud og kampagner på forskellige storskærme til gode priser, særligt udvalgt af Solutions-AV.

Hvorfor vælge en storskærm?

Derfor bør du investere i en storskærm

Effektivt formidlingsværktøj

Giver et visuelt overblik

Egner sig til inden- og udendørs brug

Skaber et fælles samlingspunkt

Kom i gang med det samme

Skal jeg hjælpe dig med at finde det rigtige storskærm match?

Carsten Damgaard,
AV Konsulent