Få kontrol over udstyret i dine lokaler

Rumstyring

Ønsker du at tilføje et højt niveau af brugervenlighed og funktionalitet til dit lokale? Med en rumstyringsløsning kan du med ét tryk på en knap tænde/slukke for projektor/monitor, vælge hvilken PC der vises på storskærmen, du kan skrue op og ned for volumen og sænke eventuelle mørklægningsgardiner mv.

Stort set alt AV-udstyr kan styres via din rumstyringsløsning. Vores programmør designer løsningen lige præcis efter det udstyr som du har i dine lokaler. Vi fører udelukkende produkter fra anerkendte producenter.

Rumstyring til:

Undervisningslokaler

Styring af udstyr i almindelige klasselokaler skal være simpelt og holdbart. Ofte vælges et lille enkelt 4-knaps kontrol modul – bare med tænd/sluk funktion samt VGA/HDMI kilde valg. Det vigtigste er at både underviseren og den studerende nemt får adgang til udstyret.

På de højere uddannelser, med mere komplekst udstyr, vælges ofte kontrolpaneler til styring af billede, lyd, motorlærred osv.

Rumstyring til:

Mødelokaler

Er du også træt af at have 5 forskellige fjernbetjeninger i dit mødelokale? Så bør du overveje at få installeret et komplet rumstyringssystem.

Der findes mange forskellige løsninger på markedet, så vi er helt sikre på at der også findes en løsning til dig. Måske ønsker du styrings-touchskærmen indbygget i væggen, måske som et flytbart modul til mødebordet eller indbygget i mødebordet. Mulighederne er mange. Vi guider dig gerne igennem de forskellige løsninger og sammensætter et tilbud der passer til lige netop dit behov.

Udvalgte rumstyrings løsninger

Under ‘udvalgte rumstyrings løsninger’ finder du tilbud og kampagner på forskellige rumstyrings-kit til gode priser, særligt udvalgt af Solutions-AV.

Hvorfor vælge en storskærm?

Derfor bør du investere i rumstyring

Mindsker rod og desorganisering

Forhindre bortkommelser

Er tidsbesparende og effektivt

Skaber overblik og overskuelighed

Kom i gang med det samme

Skal jeg hjælpe dig med at finde det rigtige rumstyrings match?

Carsten Damgaard,
AV Konsulent