Data Display – skræddersyet software

Infoskærm software

En infoskærm gør det nemt at kommunikere budskaber ud, og vise forskelligt indhold, alt efter hvor de er placeret. Der kan vises internt indhold på kontoret og på gangarealer, og eksternt indhold der hvor gæster og kunder mv. befinder sig.

Har du brug for en løsning som er 100% skræddersyet til dine behov? Vi hjælper dig med at finde frem til de moduler og funktioner som dækker jeres ønsker. Derudover hjælper vi dig med at tage dit skræddersyede projekt fra planlægningsfasen til færdig og installeret løsning.

Data Display i stærkt samarbejde med Solutions-AV

Data Display leverer softwaren og Solutions-AV leverer hardwaren – kort fortalt. Data Displays team består af programmørere, digitale designere og AV-konsulenter fra Solutions-AV. Vores team har muligvis Danmarks hurtigste ekspeditionstid. Indenfor få dage har du som kunde et præcist, konkurrencedygtigt og velbeskrevet tilbud, der også indeholder et aftalegrundlag, så du nøjagtigt ved hvad vi leverer og hvordan.

Stærk visuel kommunikation

Byde medarbejdere eller gæster velkommen

Med en infoskærm software kan du byde gæster velkommen på en eksklusiv og praktisk måde. Infoskærmen kan bruges til at videreformidle nyheder og ligeledes brande virksomheden. Derudover kan du bruge den som motivationstavle overfor dine medarbejdere.

Det kræver ingen særlige IT-kompetencer at redigere i din infoskærm software, det er enkelt og brugervenligt.

Du kan selv bestemme layoutet samt hvilket indhold, der skal vises på skærmene via den redigerbare infoskærm software. Med din webinterface kan du nemt redigere layoutet og indholdet. En klassisk infoskærm løsning kan bestå af 12 forskellige layout grids/zoner, hvor en zone kan indeholde:

  1. Tekstfiler (Office Online)
  2. Videoer
  3. Info/Slideshow modul
  4. Hjemmeside iframes
  5. Billeder

Solutions-AV har indgået samarbejde med software virksomheden Data Display, hvilket gør dine muligheder for tilretninger og tilføjelser uendelige. Har du nogle ønsker til tilføjelser, skræddersyr vores programmører en løsning, der passer præcis til det behov du måtte have.

Udvalgte display løsninger

Under ‘udvalgte display løsninger’ finder du vores 6 forskellige Data Display produkter; Møderums display, Digital reception, Digital Ferieplanlægning, Indchecknings skærm, Informationsskærm og din skræddersyede løsning.

Indtjeknings skærm

Digital Reception

Møderums display

Skræddersyet skærm

En moderne digital arbejdsplads

Derfor bør du investere i infoskærm software fra Data Display

Frigiver tid og skaber overblik

Minimerer arbejdsopgaver

Skaber fælles kommunikation

Kan tilpasses 100% efter behov

Kom i gang med det samme

Skal jeg hjælpe dig med at finde det rigtige storskærm match?

Carsten Damgaard,
AV Konsulent