Stor multinational virksomhed vælger en mindre leverandør, som Solutions-AV, i stedet for at gå med de helt store AV-leverandører på markedet

Da den verdensomspændende rådgivningsvirksomhed Atkins flyttede til nye lokaler i Ørestaden, blev Solutions-AV udvalgt til at levere og installere videomødeudstyr og skærme til alle mødelokalerne. Det gode samarbejde har sikret, at Atkins har opnået både store besparelser og sparring på indretningen af deres mange nye mødelokaler.

Hurtig responstid og attraktive priser banede vejen for et godt samarbejde

Atkins er en af verdens største infrastrukturrådgivere. I Danmark har de omkring 400 projektledere, rådgivere og specialister, som samarbejder på tværs af organisation og landegrænser – hvilket stiller store krav til deres mange møderum og ikke mindst til deres videokonferenceudstyr. Da Atkins stod overfor en stor flytning og en endnu større ændring af måden hvorpå de arbejdede, blev Solutions-AV valgt som AV-leverandør, og til at levere og installere videomødeudstyr og skærme i alle deres nye mødelokaler. En opgave der bl.a. indebar et samarbejde med indretningsarkitekter samt konkurrence fra store AV-leverandører, som også bød ind på projektet. Solutions-AV blev valgt som leverandør, fordi tilbuddet både var prismæssigt mest attraktivt, men vigtigst; fordi Solutions-AV konsulent, Carsten, tidligt viste stort engagement på projektet.

“De tilbud vi havde fået før, var alt for voldsomme og det blev alt for dyrt i forhold til vores behov. Derfor vandt Solutions-AV lynhurtigt vores hjerter. For en ting var, at der var penge at spare, men også fordi konsulenten, Carsten, hurtigt tog ejerskab på projektet – han var proaktiv og han gik virkelig 100% ind i det! Carsten sørgede for at tingene var i orden, og så sig heller ikke for god til at være stik-i-rend dreng ved de forskellige opsætninger – så han var sikker på at det blev helt perfekt. Det har virkelig fungeret.”

Frank Hansen
Facility Assistent ved Atkins

Med fokus på kundedialogen og den nærhed der skal til for at et projekt som dette kommer helt i hus

Hos Atkins, har Solutions-AV primære fokus været at imødekomme de krav og ønsker der fulgte med dette store projekt. Derudover valgte Atkins også at få leveret +100 stk. 34” monitorskærme fra Solutions-AV, til trods for at de før havde brugt en anden udbyder. De havde nemlig bemærket, at der var sket store ændringer, på hardware udstyr, under corona – bl.a. at det var blevet dyrere. Det de normalt havde købt af udstyr var blevet dobbelt så dyrt. Derfor satte de Solutions-AV’s konsulent, Carsten, på opgaven – og også her kunne han finde bedre udstyr til en bedre pris. Carsten har med sine +30 års erfaring indenfor AV-udstyr, rådgivet og serviceret 1000vis af kunder. Med den slags erfaring kommer der også en stor portion viden og faglig stolthed. Det mærkede projektlederne hos Atkins hurtigt, da Carsten udfordrede projektets indretningsplan og fik tilføjet ændringer både til indretning af rummet og til valg af udstyr.

“Vi havde nogle dygtige og dyre indretningsarkitekter på projektet. De lavede bl.a. tegninger og forslag til hvordan mødelokalerne skulle indrettes. Men da Carsten kom forbi og kiggede på rummene og tegningerne, sagde han; ‘Frank det går ikke det her – det kommer ikke til at fungere’. Carsten var hurtig til at spotte at, vi med den foreslåede indretning kom til at optage for mange pladser, at vi ikke kunne bevæge os rundt optimalt og at vi kom til at støde på skærmen, hver gang vi skulle forbi den. Derudover mente han at 85” skærme ville være alt for store i rummene, at det var nok med 65” skærme. Det taler om noget for, at man har med en mand at gøre som ikke vil ‘løbe om hjørner’ med én – det er reel rådgivning.”

Frank Hansen
Facility Assistent ved Atkins

Høje krav til det rigtig valg af videomødeudstyr

Hos Atkins havde de høje krav til det tekniske men ligeledes også det visuelle. En af kravene var at der ikke skulle være synlige ledninger på bordet. De havde før prøvet med bordbrønde, men det var ikke en succes. De ønskede udstyr der virkede, men som ikke kørte på ledning. Derfor gik de med udstyr, der kan caste indhold fra telefoner, tablets eller computere til møderumsskærmene. Atkins endte med at købe 10 videokonference sæt, som bestod af Samsung High-end skærme samt Poly videomødeudstyr med tilhørende touch-styrings-panel.

“Vi holder alle vores afdelingsmøder i konferencerum og via teams nu. Da jeg var til møde i Horsens tidligere på ugen, sad de med noget gammelt udstyr. Udstyret virkede ikke og det var altså irriterende, især nu når jeg er blevet vant til udstyret vi har fået sat op af Solutions-AV. Så jeg anbefalede; ‘I skal altså tage fat i Carsten og få noget ordentlig udstyr – det kan jeg virkelig anbefale’.”

Frank Hansen
Facility Assistent ved Atkins

Kom i gang med det samme

Har du et projekt vi skal hjælpe dig med?

Carsten Damgaard,
AV Konsulent

Relaterede cases

Er du nysgerrig på hvem vi ellers har hjulpet?
Så tag et kig herunder.