Mobilt møderum

Touchskærm, videobar og trådløst system på et rullestativ

Gør det nemt for dig selv; få alle komponenter samlet på et rullestativ, og få en møderumsløsning, der er nem at installere og sætte op. Du behøver ikke at bekymre dig om at finde kompatible enheder eller tilslutte flere dele.

Og hvem elsker ikke at spare tid og ressourcer så du sikrer, at du har en driftsklar videomødeløsning uden for mange tekniske udfordringer?

Skræddersyet møderumsløsning

Hvad du får når du køber komplette mobile videomødeløsning

Udover at få større fleksibilitet i forhold til, hvor og hvordan du afholder dine videomøder, så får du også en løsning der indeholder …

  • … en BenQ RE03 touchskærm som baseret på den allernyeste touchteknologi. Skærmen indeholder et hav af funktioner og gør dine møder skarpe, relevant og flydende!

  • BenQ VS20 Instashow – en stilren plug and play-løsning der gør det let at tilslutte forskellige enheder til dit videomøde, uanset hvilke porte eller tilslutninger der er tilgængelige.

  • … en Benq VC01A videobar der indrammer og opfanger alle mødedeltagere indenfor 8 meter.

… Og så får du det hele samlet på et rullestav der let kan flyttes fra mødelokale til mødelokale.

Din engangs-investering i større fleksibilitet i forhold til, hvor og hvordan du afholder dine videomøder?

Fra 27.900,-

ex moms og levering

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os

Vi er til rådighed 24/7, året rundt, og vi har muligvis Danmarks hurtigste ekspeditionstid. Indenfor 24 timer har du som kunde et præcist, konkurrencedygtigt og velbeskrevet tilbud, der også indeholder et aftalegrundlag, så du nøjagtigt ved hvad vi leverer og hvordan.

  • Bestil et opkald

Eller ring til os med det samme på +45 61 79 60 60

Vi svarer indenfor 1-2 timer

Bestil et opkald